Авто

Новий Ferrari Purosangue представлено на фото

Share

Найбільш незвичайний позашляховик у білому кузові був помічений у Південній Кореї. Автомобіль, крім особливої ​​колірної гами, відрізняється наявністю шкіряного салону у синьому відтінку. Подібні рішення зробили позашляховик ще ефектнішим. Новинка є унікальною для марки “Феррарі” . Це перший автомобіль із п’ятьма дверима в кузові кросовера. Під капотом розміщено продуктивний безнаддувний двигун із 12 циліндрами, який показав рекордні для сегмента показники потужності. Нещодавно італійський позашляховик був представлений на південнокорейському ринку. Він був помічений фотошпигунами, які зробили серію знімків, а також відео, на яких знято Ferrari Purosangue 2023.

Він демонструє ідеальне поєднання світлого забарвлення кузова та синього салону, обшитого шкірою. Зазначається, що дана модель, будучи першим представником марки в сегменті SUV, сильно відрізняється від інших моделей, коли-небудь представлених виробником. Однак деякі подібності все ж таки можна простежити. Так, автомобіль схожий на спортивний автомобіль Ferrari Roma, зокрема дизайном передньої оптики. Оформленням задніх ліхтарів новинка нагадує іншу модель – купе 296 GTB. Як помітили деякі користувачі соцмереж, де з’явилися нові знімки позашляховика, по оформленню фар головного світла автомобіль також схожий на дві моделі японського бренду – Toyota Prius і Crown.

На тлі кузова виділяються вставки з вуглеволокна, що прикрасили передню панель, колісні арки, бічні спідниці та задній дифузор. Преміальності салону додає використання чудового темно-синього відтінку. Матеріалом у цьому кольорі обшитий трансмісійний тунель, щиток приладів, сидіння та дверні панелі. Акценти, виконані з вуглеволокна, присутні в області селектора передач, комбінації приладів та панелі приладів. Від інших люксових кросоверів новинка відрізняється потужним атмосферником (фото: Ferrari).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ferrari

Останні записи

Названо найнадійніші машини та автомобільні бренди за версією європейців

Власні рейтинги надійності публікує чимало організацій, але найчастіше роблять саме американські аналітики. Але такі органи…

13.05.2024

Mercedes-Benz переглянув обладнання C-Class та GLC

Mercedes-Benz C-Class та GLC отримали нову мультимедіа. Остання версія системи MBUX підтримує мережі 5G, а…

13.05.2024

Нова Mazda CX-5 збереже назву, але стане гібридом

Найпопулярніший у лінійці компанії Mazda кросовер CX-5 продається з кінця 2011 року і у своєму…

13.05.2024

Tesla планує кардинально оновити свій автопілот

Система автономного керування Full Self-Driving (FSD) від Tesla скоро отримає значне оновлення. Очікується, що нова…

13.05.2024

Hyundai хоче ввести підписку на популярні опції слідом за BMW

Hyundai почне стягувати плату за найпопулярніші опції. Корейський автовиробник має намір піти шляхом BMW і…

13.05.2024

Hyundai IONIQ 5 N визнаний найкращим електричним спорткаром у світі

Hyundai IONIQ 5 N був визнаний найкращим електричним спортивним автомобілем у світі, як повідомляє CAR…

13.05.2024