Авто

Топ-6 марок автомобілів, які ламаються найчастіше і чому

Share

Якщо ви схожі на більшість людей, ви не замислюєтеся про поломку свого автомобіля, поки це не станеться з вами. Але коли це відбувається, це завжди неприємно. Якщо ваша машина часто ламається, то ремонт може почати накопичуватися. Ви можете пошкодувати, що не вклали гроші в комплексну розширену гарантію. Якщо ви володієте одним з цих автомобілів, гарантія може заощадити вам тисячі.
Ось 5 марок, які ламаються найчастіше, та причини їхньої ненадійності.

CHRYSLER

Автомобілі Chrysler є одними з найненадійніших на ринку. Чому автомобілі Chrysler такі ненадійні? Одна з основних причин полягає в тому, що виробник широко випускає автомобіль, який відомий як найменш надійний. Найгіршим аспектом цієї історії ненадійності є те, що Chrysler намагався приховати недоліки, притаманні конструкції автомобіля. Виробник підрахував витрати на потенційні судові позови та вирішив, що він все ще може отримати прибуток від дефектних автомобілів. Такий підхід не є чимось незвичним. Багато компаній було викрито в тому, що продавали продукт, який, як їм було відомо, вийде з ладу. На жаль, невдача прораховується з урахуванням прибутку, і правова система реагує на це лише ляпасом. Це дозволяє автомобільним компаніям продовжувати подібну практику, якщо це потрібно.

FIAT

Fiat володіє Chrysler, Alfa Romeo, Lancia та Maserati. Колись Alfa Romeo вважалися одними з найкрасивіших автомобілів у світі. Але з того часу вони вийшли з вжитку через ненадійність. Lancia колись була дуже шановним автомобільним брендом. Але над нею також нависла хмара рентабельної ненадійності Fiat. Ypsilon, наприклад, має оцінку надійності лише у два бали з п’яти. Це робить цей автомобіль найменш надійним автомобілем у своєму класі. Maserati – це марка автомобілів класу люкс, якою володіє Fiat. Це також одна із найменш надійних марок автомобілів на ринку. Наприклад, надійність моделі Ghibli становить лише два бали з п’яти. Це означає, що це один із найменш надійних автомобілів класу люкс на ринку.

JAGUAR

Jaguar – це марка автомобілів класу люкс, що належить компанії Tata Motors. Індійський виробничий гігант оцінюється майже вдвічі вище, ніж Subaru. Це також один із найменш надійних автомобільних брендів на ринку. Чому автомобілі Jaguar не такі надійні? Одна з основних причин полягає в тому, що виробник погано відкликає автомобілі. У 2019 році Jaguar був визнаний найгіршою автомобільною компанією за відгуками. Інша важлива причина полягає в тому, що автомобілі Jaguar часто страждають від проблем з електрикою. Особливо це стосується старих моделей. Наприклад, у моделі X-type оцінка надійності електроустаткування становить лише один бал із п’яти. Це означає, що він є не таким надійним автомобілем у своєму класі щодо проблем з електрикою.

CHEVROLET

Chevrolet – це американська автомобільна компанія, що належить General Motors.GM – одна з найбільших автомобільних компаній у світі. Але вона також є однією з найменш надійних. За рейтингом 2019 року вона посіла третє місце серед найменш надійних марок автомобілів.

Що робить автомобілі Chevrolet такими ненадійними? Винен бухгалтерський відділ. Відомо, що GM зрізає кути як досягнення фінансових цілей. Особливо це стосується автомобілів Chevrolet. Наприклад, автомобіль Chevrolet Cobalt був так часто схильний до проблем з безпекою, що в результаті був знятий з виробництва. Chevrolet Cruze – ще один приклад автомобіля, що страждає від проблем з якістю. Він неодноразово відгукувався через проблеми з двигуном та трансмісією.

Крім того, недавній конфуз генерального директора GM Мері Барра після телевізійного інтерв’ю New York Times став останнім цвяхом у горезвісну труну. Генеральному директору була надана інформація про те, що GM є одним із найменш продуктивних виробників EV і, безперечно, затьмарюється зростанням, виробничими показниками та технологіями Tesla.

Генеральний директор відповів: “Так, GM є лідером на ринку EV…”, а потім представив виправдання, чому з кварталу до кварталу GM не виробляє більше EV. Це не вселяє довіри до компанії, яку американський народ знову і знову бере під заставу.

LINCOLN

Lincoln – це американський бренд автомобілів преміум класу, яким володіє компанія Ford. Останнім часом Ford зазнає труднощів, але Lincoln постраждав особливо сильно. У 2021 році був названий найменш надійним автомобільним брендом. Що робить автомобілі Lincoln такими ненадійними? Одна з основних причин полягає в тому, що виробник прагне рухатися у більш вишуканому та ергономічному напрямку. Це означає встановлення в автомобіль дедалі нових технологій. На жаль, як і всі американські бренди, Lincoln навчився робити розкішні автомобілі лише близько десяти років тому. До цього американська розкіш означала лише товсте набивання під оббивкою зі штучної шкіри. В результаті автомобілі Lincoln часто страждають від проблем із електрикою. Наприклад, Navigator отримав лише один бал із п’яти за надійність електрообладнання.

CADILLAC

Cadillac – це американський бренд автомобілів класу люкс, який, як і Chrysler, також належить General Motors. GM – одна з найбільших автомобільних компаній у світі. Але, як ми вже говорили, вона також є однією з найменш надійних. Що робить автомобілі Cadillac такими ненадійними? Та сама проблема, що й у Lincoln.Cadillac дізнався, що таке розкіш, лише десять років тому. В результаті їх автомобілі часто страждають від проблем із електрикою. Наприклад, Escalade має рейтинг надійності електрообладнання лише один бал із п’яти. Це означає, що він є ще одним із найменш надійних позашляховиків класу люкс на ринку щодо проблем з електрикою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Ford планує зробити свої автомобілі легшими

З роками люди схильні набирати вагу, і те саме відбувається в автомобільній індустрії, де машини…

20.05.2024

Автоексперт розповів чому не завжди можна економити на паливі

Вже з червня в Україні почне функціонувати централізована електронна система - Реєстр військовозобов'язаних "Оберіг" –…

20.05.2024

Гібридний Hyundai Santa Fe 2024 року надійде у продаж за ціною близько 37 тис. доларів

В Австралії стартували продажі гібридного Hyundai Santa Fe 2024 року з ціною від 37 213 доларів.…

20.05.2024

Автоексперт розповів чому не завжди можна економити на паливі

Скотті Кілмер, Американський Автомеханік з 56-річним стажем, розповів про економію автомобілістів на паливі. У зв'язку…

20.05.2024

Відбулася прем’єра оновленого родстера Brabus 750 Bodo Buschmann Edition

Brabus 750 Bodo Buschmann Edition знову привертає увагу автолюбителів, повернувшись із оновленнями. Цей Mercedes-AMG SL…

20.05.2024

Пройшов дебют ультрарозкішного кросовера Mercedes-Maybach EQS First Class 680

Mercedes-Maybach EQS First Class 680 SUV, як його називає виробник, оцінюється в £200 860 (…

20.05.2024