Toyota Land Cruiser Prado нового покоління: з’явилися додаткові подробиці

0
387

Компанія Toyota поки не розкриває жодних подробиць щодо Land Cruiser Prado нового покоління. Навіть відомості про терміни дебюту автомобіля мають суперечливий характер. Деякі джерела заявляють, що Toyota Land Cruiser Prado 2024 представлять наступного літа. Інші переносять дату презентації на осінь, а частина з них ближче до зими.

У зв’язку з цим не дивно, що інформація про технічне оснащення японського позашляховика також має суперечливий характер. Але джерела, близькі до американського офісу Toyota, повідомляють, що компанія привезе на ринок США Prado із гібридною установкою. Причому, як очікується, це буде агрегат, яким раніше оснастили Crown. Йдеться про гібрид із 2,4-літровим наддувним мотором в основі. Він поєднується з електродвигуном, у комбінації з яким забезпечує до 350 л. Така потужність заявлена ​​саме для Prado.

Повідомляється, що технічну частину становитиме ще й 10-ступінчастий “автомат”. В основі позашляховика, як і раніше, лежатиме рамне шасі, яке Toyota раніше використовувала на інших своїх новинках того ж класу: Tundra, Sequoia і так далі. Зазначимо, що японські джерела заявляють про іншу технічну частину, яку може отримати Prado. Так, наприклад, йому пророкують 2,5- та 2,8-літрові турбодизельні агрегати, які повинні лягти в основу гібридів. Не виключений варіант і з наддувним 3,3-літровим двигуном, що працює на «важкому» паливі. Також Prado може отримати атмосферний двигун на 2,7 літра.

З чуток, після зміни поколінь габарити японської моделі практично не зміняться, незважаючи на те, що автомобіль буде створено на базі іншої платформи. У зв’язку з цим очікується, що зовні майбутній позашляховик буде схожим на свого попередника.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!