Найкращі нові автомобілі до 20 000 доларів у 2022 році

0
1719

Знайти новий автомобіль або позашляховик менш ніж за 20 000 доларів не так просто, як раніше, але, як і раніше, існує безліч автомобілів, які пропонують набагато більше, ніж просто базовий транспорт нижче цієї цінової категорії.

Фактично, ви знайдете популярні функції, такі як Apple CarPlay та Android Auto, у багатьох автомобілях та позашляховиках, вартість яких починається нижче 20 000 доларів. Функції безпеки, такі як автоматичне екстрене гальмування та попередження про лобове зіткнення, також не завадять.

Ми виділили 11 автомобілів, які відповідають цим критеріям, і ранжували їх на основі загального балу US News, який враховує продуктивність, комфорт та якість салону, безпеку та надійність. У випадку нічиєї ми віддали перевагу моделі з нижчою базовою ціною.

2022 Ніссан Кікс

19 700 доларів США 

Універсальний субкомпактний позашляховик Nissan Kicks 2022 не має загального балу або рейтингу, оскільки він не проходив краш-тести і не оцінювався за надійністю. Цей невеликий спортивний позашляховик отримує почесну згадку, тому що їм легко керувати у міському потоці, і він має величезний вантажний простір для автомобіля такого розміру.

За заднім сидінням ви знайдете 25,3 кубічних футів вантажного простору або більше 53 кубічних футів зі складеною спинкою сидіння.

Чотирьохциліндровий двигун потужністю 122 кінських сили дуже хороший на газу, хоча й не забезпечує великої швидкості на прямій. Однак є ціла низка стандартних функцій, у тому числі 7-дюймовий сенсорний екран з можливістю підключення смартфона та безліч функцій безпеки, які стоять додатково на дорожчих позашляховиках.

Кіа Ріо 2022р

16 150 доларів США 

Як і Kicks, Kia Rio 2022 не має загального балу або рейтингу, тому що він не пройшов повних краш-тестів і не отримав оцінку надійності. Хоча ми не можемо поставити його в цьому списку, він заслуговує на почесну згадку.

Цей субкомпактний седан забезпечує баланс плавності ходу та керованості, який змушує вас відчувати, що ви витратили набагато більше. У Rio збалансована підвіска, а швидкі реакції дозволяють йому проноситися через невеликі пробки у пробках. Крім того, салон пропонує зручні для дорослих рівнів простору незалежно від того, де ви сидите.

Крім того, Rio вражає витратою палива у 33 милі на галон за оцінкою EPA у русі містом та 41 миля на галон на шосе. Чотирьохциліндровий двигун потужністю 120 кінських сил і безступінчаста автоматична коробка відмінно працюють разом.

Любителям техніки слід звернути увагу: до стандартної комплектації Rio входить 8-дюймовий сенсорний екран, а також бездротовий зв’язок Apple CarPlay та Android Auto.

2022 Nissan Sentra

19 510 доларів США 

Базова ціна Nissan Sentra 2022 трохи нижче нашої межі бюджету в 20 000 доларів. Отже, що може запропонувати Sentra виділитися серед інших компактних седанів?

Для початку, коли ви за кермом, Sentra виглядає і відчувається на голову вище за багатьох конкурентів з аналогічною ціною. Там достатньо місця для пасажирів, а матеріали салону не виглядатимуть недоречними в автомобілі, що коштує на тисячі дорожче. Стандартні функції включають 7-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay та Android Auto. Стандартні функції безпеки включають моніторинг сліпих зон та попередження про перехресний рух позаду.

Чотирьохциліндровий двигун Sentra потужністю 149 кінських сил не справляє враження, але він доставить вас туди, куди вам потрібно.

2022 Hyundai Venue

18 900 доларів США 

Hyundai Venue 2022 року вирізняється своєю маневреністю, економічністю та широким набором стандартних функцій. Це включає 8-дюймову інформаційно-розважальну систему з бездротовим зв’язком Apple CarPlay і Android Auto, не кажучи вже про HD-радіо, порт USB і Bluetooth. Одним з небагатьох недоліків Venue є його скромний вантажний відсік, об’єм якого становить 18,7 кубічних футів за задніми сидіннями. Це збільшується до 31,9 кубічних футів при опущених задніх сидіннях.

Критикам подобається дивовижна бадьорість 121-сильного чотирициліндрового двигуна та безступінчастої автоматичної коробки передач, хоча варто відзначити, що Venue не доступний з повним приводом.

Subaru Impreza 2022 року

18 795 доларів США 

Головна фішка Subaru Impreza 2022 року полягає в тому, що це найдешевший новий автомобіль, доступний сьогодні з повним приводом. Все вірно, кожна модель — навіть базова комплектація — має додаткове зчеплення та всепогодну безпеку завдяки трансмісії, яка використовує всі чотири колеса для безпечного руху по дорозі.

Просто переконайтеся, що ви нікуди не поспішайте, тому що 152-сильний чотирициліндровий двигун Impreza швидко видихається на швидкості шосе. Це нормально для прогулянок містом, а проста, але добре складена кабіна має сподобатися людям, яким подобається серйозний автомобіль. Доступний як седан, так і хетчбек, останній – найкращий вибір, якщо вам потрібно більше вантажного простору.

2022 Nissan Versa

15 080 доларів США 

Чому Nissan Versa 2022 в даний час посідає перше місце в нашому рейтингу нових автомобілів серед малолітражних автомобілів? Ну, скільки в тебе часу? Цей невеликий седан має стильний та просторий салон, зручну підвіску та доступну ціну.

Інші позитивні сторони включають місткий багажник об’ємом приблизно 15 кубічних футів і чотирициліндровий двигун із чудовою витратою палива. Звичайно, як і майже всі автомобілі тут, прямолінійна швидкість не є причиною, через яку хтось витрачає гроші на седан Versa.

У цьому практичному Nissan немає особливих недоліків. Місця для ніг позаду може бути мало для високих дорослих, але плюси Versa легко переважують будь-які мінуси. Фактично, Versa здобула заслужену перемогу як найкращий малолітражний автомобіль 2022 року за співвідношенням ціна/якість.

2022 Хендай Акцент

16 645 доларів США

Hyundai Accent 2022 є доказом того, що малолітражний седан може не тільки заощадити ваш бюджет на покупку автомобіля, але і стати відмінним компаньйоном у довгостроковій перспективі. Акцент легко управляти, і його ходові якості не зіб’ють вас на шматки на нерівному асфальті. Знову ж таки, продуктивність його 120-сильного чотирициліндрового двигуна скромна, але те ж саме можна сказати і про його потяг до палива.

Оновлення на один крок вище за базову модель до комплектації SEL утримує ціну нижче 20 000 доларів і додає більший сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, більше USB-портів і супутникове радіо. Ми всі про економію грошей, але ми думаємо, що це найкраща угода.

2022 Хендай Елантра

19 850 доларів США

Hyundai Elantra 2022 має базову ціну, яка коливається в межах нашого бюджету в 20 000 доларів. Хоча може бути важко уникнути додавання опцій, які можуть підштовхнути ціну вище цієї межі, приємно знати, що стандартне оздоблення може багато чого запропонувати будь-кому, хто шукає відполірований та вишуканий компактний седан.

Не завадить і те, що нинішня Elantra має видатний зовнішній вигляд. Дизайн схожий на більший седан середнього розміру Sonata, і це може сподобатися покупцям автомобілів, які не хочуть, щоб їхній недорогий автомобіль виглядав, скажімо так, дешево!

Довгий ряд стандартних функцій та плавно працюючий 147-сильний чотирициліндровий двигун роблять Elantra привабливою. Це коштує трохи більше, ніж деякі інші автомобілі, які ми згадали, хоча ми вважаємо, що цей Hyundai коштує кожного долара.

Kia Soul 2022 р.в

19 190 доларів США 

Частина того, що робить Kia Soul 2022 таким хорошим, полягає у формі цього субкомпактного позашляховика. Завдяки прямокутному дизайну Soul має відмінний огляд, достатньо місця над головою та вантажне відділення об’ємом 24,2 кубічних фути. Враховуючи габарити позашляховика, що підходить для міста, це забагато для автомобіля такого розміру.

Щоб залишитися нижчою за нашу межу в 20 000 доларів, потрібно дотримуватися стандартного 147-сильного чотирициліндрового двигуна і безступінчастої автоматичної коробки передач. Так, опціональний чотирициліндровий двигун з турбонаддувом – це весело, але базова трансмісія чудово поєднує в собі продуктивність та економічність.

Доповненням до духу Soul є його зручна інформаційно-розважальна система з короткими меню та чіткою графікою. Також варто відзначити, що Soul та інші автомобілі Kia у цьому слайд-шоу поставляються з надзвичайно щедрою гарантією.

Кіа Форте 2022 року

19 090 доларів США 

Kia Forte 2022 року перемагає, коли йдеться про краще поєднання ціни, комфорту, продуктивності та практичності в автомобілі вартістю менше 20 000 доларів. Чому цей компактний седан отримує такі високі оцінки?

Що ж, кабіна виглядає і почувається побудованою на віки і пропонує достатньо місця для дорослих у першому чи другому ряді. В той час, як їзда на жорсткій стороні порівняно з деякими конкурентами, Forte забезпечує розумну потужність, коли вам це потрібно, і деякі дійсно вражаючі показники економії палива. Ви можете розраховувати отримати близько 40 миль на галон під час руху по шосе.

Не забуваймо, що Forte коштує значно менше, ніж такі конкуренти, як Honda Civic і Mazda3, але навіть базова комплектація оснащена 8-дюймовим сенсорним екраном, бездротовим підключенням смартфона та набором функцій активної безпеки Kia Drive Wise.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!