Електрокросовер Smart #3 розсекретили у Китаї

0
73

Міністерство промисловості Китаю в рамках програми сертифікації опублікувало зображення нової моделі Smart, про яку компанія поки не повідомляла. Як пише CarNewsChina, електричний кросовер Smart #3 виявиться більшим за перший SUV марки Smart #1, але отримає ті самі мотори, включно 428-сильну установку для версії від Brabus.

Зовнішність новинки виконана в тому ж стилі, що й у Smart #1, але завдяки зміненим пропорціям #3 виглядає динамічнішим. При габаритах 4400х1844х1556 міліметрів і колісній базі 2785 міліметрів він на 130 міліметрів довший та на 80 міліметрів нижчий, причому між осями додалося лише 35 міліметрів.

Як і перша модель, новинка розроблена компаніями Mercedes-Benz та Geely на китайській модульній платформі SEA. Базову версію укомплектують одним 272-сильним двигуном на задній осі, виконання від Brabus отримає два двигуни на 428 к.с.

Запас ходу нового кросовера поки що не озвучено. Не уточнюється також, коли саме Smart #3 з’явиться у продажу та для якої моделі компанія зарезервувала індекс #2.

Smart #1 отримав виконання від Brabus влітку. До 100 км/год субкомпактний кросовер здатний прискоритись за 3,7 секунди при максимальній швидкості 180 км/год. Smart #3 з тими ж двигунами, найімовірніше, виявиться дещо повільнішим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!