У РФ за новий УАЗ “Патріот” просять 50 000 доларів

0
48
В Україні за ці ж гроші можна купити Toyota Land Cruiser Prado або Mitsubishi Pajero.

Авторинок РФ продовжує поступово загинатися за умов санкцій. Так, ми вже писали про те, що Lada продають за божевільними цінами більше ніж 40 000 доларів, але, попри всі запевнення російських пропагандистів, з кожним днем ​​ситуація все більше погіршується. Так, залишки російських машин, які були зібрані в досанкціональний період, зараз продаються за божевільними цінами, повідомляють місцеві ЗМІ.

Так, за UAZ Patriot 2022 року випуску у топовому виконанні дилери просять аж 49 000 доларів. За ці гроші покупцям пропонують автоматичну КПП та мінімальну кількість опцій. Щоб зрозуміти весь жах ситуації, варто відзначити, що офіційна рекомендована ціна на це авто становить $31 000, а на момент початку 2022 року автомобіль коштував лише 25 000 доларів.

Попри те, що завод УАЗ все ще намагається працювати, вони випускають лише авто з механічними коробками передач та меншою кількістю опцій комфорту та безпеки. Через те, що довоєнні залишки автомобілів у топовій комплектації дуже невеликі, дилери вирішили поставити націнку на такі авто майже в 100%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!