Не більше 5 літрів на 100 км: популярний в Україні автовиробник випустив новий кросовер

0
79

Лінійку нового Suzuki SX4 S-Cross поповнила гібридна модифікація. Кросовер уже надійшов у виробництво та продається в Європі за ціною від 25 300 євро. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт Suzuki.

Гібрид Suzuki S-Cross 2023 оснащений 1,5-літровим бензиновим двигуном на 102 л. с. та 33-сильним електромотором. Сумарна віддача силової установки складає 116 л. с. До речі, таку силову установку отримав і відроджений Suzuki Grand Vitara.

Кросовер Suzuki повільніший за 129-сильну бензинову модель – з 6-ступінчастим роботом він розганяється до 100 км/год за 13,5 с і розвиває 175 км/год. Проте витрата палива в міському циклі складає всього 4,6 л/100 км. Невелика відстань авто може проїжджати на електротязі.

Новий Suzuki S-Cross запропонований як з переднім, так і повним приводом. Початкова комплектація кросовера досить багата – 17-дюймові диски, діодні фари, безключовий доступ, клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, камера заднього виду, підігрів сидінь та набір систем безпеки. Топова версія отримала шкіряний салон, камери кругового огляду та панорамний дах.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!