У Мережі з’явились зображення нового BMW X6

Час читання: < 1 хв.
0

Баварська марка BMW готується до старту виробництва оновленої версії купе-кросовера X6.

Купе-кросовер BMW X6 третьої генерації представили у 2019 році – і з того часу не вщухають обговорення його задніх ліхтарів. Комусь категорично не подобається вузька світлодіодна оптика ззаду, а хтось, навпаки, у захваті. При цьому випробування оновленої версії X6 знаходяться вже на фінальній стадії, зважаючи на те, що тестові прототипи майже позбавлені камуфляжу.

Так, основні зміни торкнуться передньої частини моделі BMW X6: “двоповерхову” оптику, як у нової версії BMW 7-Series або рестайлінгового кросовера BMW X7 , “підретушований” X6 не отримає. Контури нових фар стануть менш обтічними, а в передньому бампері буде розширено ґрати.

Реклама

Позаду купе-кросовер X6 майже не зміниться: оновиться лише графіка світлодіодних ліхтарів, щоб відповідати стилю сучасних машин BMW . А у продуктивних версій може з’явитися інший бампер, в який будуть вставлені 4 великі вихлопні патрубки.

Колишній набір бензинових та дизельних моторів у нового BMW X6 збережеться. Але оновляться електронні системи: так, численні помічники водія стануть досконалішими. У продаж оновлений BMW X6 надійде 2023 року. А за «звичайними» варіантом X6 на ринку з’явиться і потужна версія X6 M Competition .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!