Toyota розкрила ціни на новий Toyota Crown

0
122

Компанія Toyota почне продажі оновленої Toyota Crown на початку 2023 року. У стандартній комплектації ціни стартують від 41 045 доларів.

Toyota Crown 2023 модельного року помітно відрізняється від свого духовного попередника – седана Avalon. Вона лише отримала гібридний двигун, підвищений кліренс і повний привід.

Стандартне обладнання включає підігрів передніх сидінь, 19-дюймові колеса, два 12,3-дюймових дисплеї (сенсорний екран із новітньою інформаційно-розважальною системою Toyota і цифровою панеллю приладів) і пакет активної безпеки Toyota Safety Sense 3.0.

У дорожчій комплектації Limited Edition сидіння оббиті шкірою, світлодіодні фари, задні сидіння з підігрівом, звукова система JBL з 11 динаміками, датчики дощу тощо. Такий набір продається за 47 тисяч доларів.

Гібридна установка складається з чотирициліндрового 2,5-літрового двигуна з циклом Аткінсона, eCVT, двох електромоторів і нікель-метал-гідридної батареї. У топовій комплектації Hybrid Max така силова установка видає 340 к.с., а до 100 км/год автомобіль розганяється за 5/7 секунд.

Toyota почне продажі оновленої Toyota Crown з січня 2023 року по лютий 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!