Новий електрокар Honda буде дешевшим за конкурентів

0
63

Новий електрокар Honda буде коштувати дешевше конкурентів. Японці зможуть зробити це завдяки партнерству з General Motors, компанією, орієнтованою на США.

У США нещодавно набули чинності нові правила щодо податкових кредитів на електромобілі. Електромобілі для ринку США тепер повинні виготовлятися в Північній Америці та мати американську технологію акумуляторів, щоб заробляти бали. В результаті вартість електромобілів в США істотно зросла.

Honda вже давно співпрацює з General Motors. Тепер японський автогігант має додаткову вигоду від партнерства. Завдяки партнерству з General Motors новий електромобіль Honda коштуватиме значно дешевше своїх конкурентів.

Серед них, зокрема, електромобілі Honda Prologue та Acura ZDX, які зараз розробляє Honda. Prologue можна вважати аналогом Chevrolet Blazer, а ZDX – аналогом Cadillac Lyriq. Обидва новинки японського виробництва будуть випущені в США.

Керівник Honda заощадить мільйони, використовуючи заводські батареї GM та акумулятори Ultium у США. В іншому випадку японцям довелося б інвестувати в розвиток власного обладнання, а можливо, навіть у нові заводи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!