В Одесі помітили рідкісний Bentley Continental GT в унікальному обвісі

В Україні є чимало крутих та цікавих автомобілів і останнім часом їх почали все частіше помічати на вулицях українських міст.

0
752

Днями у мережі з’явилися знімки досить цікавого автомобіля, який вдалося зняти на вулицях Одеси. При цьому варто відзначити, що сама модель українським споживачам добре знайома – це Bentley Continental GT. Водночас знайдений в Одесі екземпляр має унікальні доопрацювання.

Так, над конкретним екземпляром авто попрацювали фахівці ірландського тюнінг-ательє ONYX Concept. Якщо говорити більш конкретно, то в Одесі знайшли Bentley Continental GT Onyx Concept Version II 2004 року випуску. Будь-хто, хто хоч раз бачив звичайну версію цього авто відразу скаже, що тюнінгована версія отримала особливий аеродинамічний обвіс і колісні диски.

Окрім зовнішніх доробок, автомобіль також має кілька технічних удосконалень, а саме занижений кліренс, спортивний вихлоп та дифузори майже на всіх кузовних елементах. Якщо говорити про технічну сторону проекту, то потужність доробленого Bentley складає 600 к.с., що дозволяє цьому спортивному купе розмінювати першу сотню за 4 секунди.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!