У мережі показали новий кросовер Fiat 500X

0
364

В Інтернеті незалежний дизайнер продемонстрував наступне покоління Fiat 500X, який надійде в продаж у 2025 році. Це буде друге покоління популярного субкомпактного кросовера Fiat.

Fiat 500X є одним із найстаріших кросоверів, на які Stellantis звернула увагу. Він також побудований на платформі Small Wide, на якій фокусується FCA. Кросовер вийшов у 2014 році як «побратим» Jeep Renegade. Дизайн Fiat 500X застарів і прийшов час випускати нове покоління селфи.

З чуток, розміри Fiat 500X наступного покоління збільшаться. Якщо довжина італійського позашляховика зараз становить 4248 мм, то довжина нового покоління – 4400 м, яке має увійти в сегмент C-SUV. Щось подібне відбудеться з новими моделями Jeep Avenger і Renegade.

Незалежні дизайнери вважають, що новий Fiat 500X збереже ретро-стиль із сучасними елементами. Серйозні зміни будуть і в салоні. Можливо, будуть якісь зміни в комплектації. Таким чином, ми не знаємо, чи залишаться комплектації Sport, Cross і Cabrio, як і модель поточного покоління.

Стандартне оснащення включатиме цифрову панель приладів, сучасні інформаційно-розважальні системи та системи активної безпеки. У моторну гамму увійде гібридна установка. Також покупці отримають повністю електричну версію з 154-сильним електромотором. і 260 Нм крутного моменту, а також літій-іонний акумулятор на 54 кВт/год.

Fiat почне продавати наступне покоління Fiat 500X у 2025 році. Його дебют може відбутися у 2024 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.