У BMW 8 серії буде нове покоління, але тільки Gran Coupe

Час читання: 2 хв.
0

Компанія BMW планує розробити новий BMW 8 серії третього покоління. Але сімейство буде доступне у версіях купе і кабріолет, повідомляє BMW Blog з посиланням на інсайдерську інформацію.

Тим не менш, покупці отримають лише версію BMW 8 Series Gran Coupe, яка буде оснащена силовою установкою. Ця новинка тепер носить заводську кодову назву G77. Він буде побудований на платформі CLAR, яка зараз використовується для створення моделей з двигунами внутрішнього згоряння.

Реклама

Це залишається незважаючи на те, що зараз інженери BMW розробляють нову платформу Neue Klasse для електромобілів. Очевидно, що робота над новою платформою ще далека від завершення. Очікується, що перший автомобіль на платформі Neue Klasse з’явиться в 2025 році. Очевидно, це будуть седан і кросовер BMW 3 серії.

BMW використовуватиме платформи CLAR і Neue Klasse протягом кількох років, перш ніж повністю відмовитися від першої.

Очікується, що новий BMW 8 серії надійде в продаж у 2026 році. Він отримає тільки кузов Gran Coupe і силову установку. Тобто це буде електрокар. Це цікаве рішення, враховуючи, що багато водіїв не готові переходити на електромобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!