Китайці оголосили дату запуску моделі, схожої на Porsche Panamera

0
345

Китайська компанія Ora, що належить Great Wall Group, оголосила про початок продажів електричного аналога німецького Porsche Panamera. Чарівний кіт-блискавка буде доступний 27 жовтня.

Багато автовиробників продовжують викривати китайські бренди в копіюванні їх продукції. Цей раз не виняток. Lightning Cat дуже схожий на Porsche Panamera, хоча й з деякими відмінностями. Таким чином, передня оптика виконана у вигляді Porsche 911. Задні ліхтарі мають унікальну краплеподібну форму. Цікавою особливістю є активне антикрило цікавої форми. Розміри: довжина 4871 мм, ширина 1862 мм, висота 1500 мм. Колісна база становить 2870 мм.

Інтер’єр електромобіля дуже мінімалістичний. Тут досить дорогий салон, три колодязя для віртуального спідометра та інших датчиків, а також мультимедійна система з сенсорним екраном, яка піклується майже про все. Проте від фізичних клавіш, які розташовані на центральній консолі, ніхто не відмовлявся.

Силова установка складається з одного або двох електродвигунів. У першому випадку він був встановлений на задній осі і виробляв 204 кінські сили. Крім того, на передню вісь додали ще один електромотор, завдяки чому потужність зросла до 408 к.с. і 680 Нм крутного моменту. Розганяється до сотні за 4,3 секунди. Запас ходу на одному заряді варіюється від 555 до 705 кілометрів в залежності від версії.

Початкові ціни оголошені. За найдешевшу версію вам доведеться заплатити 200 000 доларів. Ціни на інші комплектації будуть пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!