Дизайнери показали, як міг би виглядати кросовер Skoda Elroq

0
153

Компанія Skoda нещодавно оголосила про свої плани щодо розробки нового компактного електричного кросовера під назвою Skoda Elroq. Назва заснована на слові «електричний» і вимовляється чеською як «електроак». Іспанські дизайнери показали, як виглядатиме автомобіль у їх версії.

Skoda сподівається на подальший розвиток сегменту електрокарів. У їхніх планах – до 2026 року випустити три нових електромобіля. Одним із них буде компактний кросовер; інший буде седан. Обидва замінять Fabia в лінійці моделей Skoda, коли вони будуть випущені.

П’яте покоління Skoda Fabia стане останнім; чеський автобренд планує поступово переходити на електромобілі. Цей перехід не відбудеться негайно.

Компанія Skoda планує почати виробництво електрокарів нового покоління в 2026 році. У розробку і виробництво автомобілів планують інвестувати значні кошти. В результаті від Skoda Elroq очікується красивий дизайн, комфортний салон і сучасні технології.

Skoda планує базувати всі свої майбутні автомобілі на концепті Vision 7S. Ця ідея була використана як основа для дизайну Elroq.

Skoda Elroq побудований на платформі SSP; він матиме один електродвигун передньої осі. Клієнти також можуть вибрати спортивну версію RS з електродвигуном потужністю 200 кінських сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!