Авто

Jeep показав відразу три електричних позашляховика

Share

Компанія Jeep оприлюднила зображення трьох електромобілів різних класів: всі поки вважаються концептами, хоча стануть серійними в найближчі 2 роки. Два з них призначені головним чином для ринку США, третій, найкомпактніший буде продаватися лише в Європі.

Перша модель під назвою Jeep Recon позиціонується як хардкорний позашляховик із високими здібностями з подолання перешкод. Він отримає систему повного приводу з функцією контролю та розподілу тяги, а також імітації міжколісних блокувань. Ба більше, йому обіцяно набір позашляхових аксесуарів включно особливу гуму, буксирувальні вуха, тощо.

Зрештою, серійний Recon отримає знімні двері. Що стосується запасу ходу, то поки що в Jeep говорять лише про можливість виїхати на бездоріжжя і повернутися до міста на одному заряді. Серійну версію Recon покажуть наступного року, виробництво стартує 2024-го.


У той час як Recon націлений на підкорення бездоріжжя, Jeep Wagoneer S є елегантним кросовером. І потужним: цей електрокар оснастять 600-сильною силовою установкою, яка дозволить прискорюватися до 100 км/год приблизно за 3,5 секунд, а також батареями на 640 кілометрів пробігу. Графік виведення Wagoneer S на ринок такий самий, як у Recon.


Jeep Avenger з’явиться у продажу раніше за всіх: його вже назвали першою в історії повністю електричною моделлю компанії. З технічних характеристик поки що розсекречено лише 400-кілометровий запас ходу, але Jeep обіцяє розкрити всі карти і почати прийом попередніх замовлень на Avenger вже 17 жовтня – у день, коли стартує Паризький автосалон. Запуск виробництва також намічено на 2023 рік.


Згідно з оприлюдненою глобальною стратегією Jeep, компанія до середини десятиліття представить у Європі чотири електрокари – по одному на кожен сегмент присутності. До 2030 року всі Джипи, які продаються у цьому регіоні, будуть батарейними. У США частка електромобілів повинна досягти лише 50%, зате кожна модель матиме свою електрифіковану модифікацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Jeep

Останні записи

Новий Cupra Formentor: потужніший, розкішний, дорожчий

Оновлена ​​версія Cupra Formentor отримала цінник у Європі. Завжди доступний як плагін-гібрид, кросовер став дорожчим,…

25.06.2024

З довгобазного Land Rover Defender зробили пікап

Нідерландська компанія Heritage Customs пропонує перетворити новий Land Rover Defender на пікап за 155 тисяч…

25.06.2024

Alpine готує унікальний водневий гіперкар

Alpine стремится занять значимое место на рынке спортивных автомобилей. После успешного дебюта своего полностью электрического…

25.06.2024

Land Rover Defender отримав хардкорну версію від Arctic Trucks (фото)

Arctic Trucks, компанія з Великої Британії, представила свій власний пакет модифікацій для Land Rover Defender…

25.06.2024

Нові фото супутника Dacia Duster розкрили нові деталі його дизайну

Renault і Dacia продовжують тестувати свій новий кросовер, який має стати старшим братом популярного Duster.…

25.06.2024

Покупці шоковані першими рахунками за ремонт Tesla Cybertruck

На аукціонних сайтах почали з'являтися перші кібервантажівки Tesla, визнані повністю знищеними. У власників не виникло…

25.06.2024