Головна Авто У мережі показали незвичайну дводверну “Таврію” від ЗАЗ

У мережі показали незвичайну дводверну “Таврію” від ЗАЗ

0
311

На кременчуцькому заводі «Вепрь» зробили неймовірне — над звичайним ЗАЗ-1102 «Таврія» з кузовом хетчбек добре попрацювали і перетворили його на яскраве авто з кузовом купе. У мережі опублікували яскраві кадри, які не залишать байдужим жодного автолюбителя, пише Hyser .

Роботу над машиною зроблено колосальну — кузов автомобіля посилили, у його доопрацюванні використовувався лише метал. Ходову частину вирішили брати не рідну, а від ВАЗу. Колія стала на 96 мм ширша за спереду і на 74 мм – ззаду. Дорожній просвіт збільшився на 25 мм. Крім того, талановиті механіки поставили дискові гальма на всіх колесах.

Як можна помітити на фото, машині пофарбували в дуже гарний яскравий червоний колір. Дивлячись на неї так і хочеться сісти за кермо і покататися з вітерцем містом.

Від рідного двигуна ЗАЗу також позбулися, замінивши його на модернізований ВАЗівський 1,6 л агрегат. Зазначимо, його потужність – 140 л.с. Варто зазначити, що оригінальна «Таврія» випускалася із трьома різними варіантами об’єму двигуна 1,1; 1,2 та 1,3. Відповідно потужність була 53, 58 та 63 к.с.

Щодо салону, то він також отримав серйозні зміни. Його зробили набагато комфортніше, ніж у базової моделі. Передбачалося також встановлення аудіосистеми.

З відкритих джерел відомо, що завод Вепр планував випускати купе Таврія в обмеженій кількості за ціною близько 5 000 доларів за екземпляр. Проте, «Таврію» зняли із серійного виробництва, і проект купе був також закритий.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.