Експерти розповіли про Tesla Model S після 1,6 мільйона кілометрів

0
289

Фахівці німецького автомобільного клубу ADAC розібрали електромобіль Tesla Model S, який за 9 років проїхав 1,6 мільйона кілометрів, і розповіли про його технічний стан у дослідницькому центрі Мюнхена. Відповідний відеорепортаж розміщено на YouTube-каналі Car Maniac.

Ця Tesla Model S була куплена близько 9 років тому. Відтоді він проїхав 1 634 418 кілометрів. Зокрема, під слідством перебуває Model S 2013 року випуску.

Адже жоден автомобіль, особливо електрокар, не може проїхати 1,6 мільйона кілометрів без поломки. Вони є в цій Tesla. Незважаючи на це, Tesla Model S 2013 у хорошому стані і, мабуть, має пристойну кількість миль. Звичайно, здається, що час електромобіля не пройшов безслідно, але серйозних пошкоджень також немає.

Після 900 000 кілометрів на автомобіль встановили нові амортизатори. Після 700 000 км вони все ще в хорошому стані. Також довелося ремонтувати передній міст.

1,6 мільйона кілометрів ця Tesla Model S змінила три батареї. Третя батарея витримала 400 тисяч кілометрів. Важливо зазначити, що це використана батарея, і невідомо, як довго вона працювала до того, як була встановлена ​​на цей електромобіль.

У 2013 році нова Model S могла проїхати 443 кілометри на одному заряді. Зараз – 347 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!