Представлено повнопривідний 428-сильний електрокросовер Smart #1 Brabus

0
486

У Китаї відбулася прем’єра зарядженої версії електричного кросовера Smart #1, підготовленого за участю відомого ательє Brabus. Новинка отримала двомоторну силову установку потужністю 428 к.с та здатна розганятись з місця до 100 км/год за 3,7 секунди.

Повнопривідний кросовер оснащений стандартним для Smart #1 двигуном на задній осі (272 к.с.) та 156-сильним мотором спереду. Максимально ефективний розгін до «сотні» відбувається у спортивному режимі руху під назвою Brabus, максимальна швидкість дорівнює 180 км/год.

Відомостей про батарею та запас ходу поки немає. Звичайний Smart #1, який дебютував цієї весни, комплектується акумулятором ємністю 66 кВт*год та проїжджає без підзаряджання до 440 кілометрів за циклом WLTP. Більш потужна версія, наймовірніше, буде менш далекобійною.

Крім начинки, Smart #1 Brabus відрізняється оформленням екстер’єру та салону. Зовні його виділяють агресивніший обвіс, спойлер і 19-дюймові диски оригінального дизайну. В інтер’єрі, як і зовні, багато червоних акцентів.

Продаж новинки в Китаї розпочнеться восени, слідом кросовер з’явиться на інших ринках.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!