Пікап Ford Maverick отримав версію Tremor для бездоріжжя

0
274

Пікап Ford Maverick тепер доступний в оффроудном виконанні Tremor, що пропонується у вигляді пакетної опції за 2995 доларів.

Пікап Ford Maverick нового покоління був представлений у червні 2021 року, а до 2023 модельного року автовиробник підготував для автомобіля просунутий оффроудний пакет Tremor як доповнення до комплектацій XLT і Lariat.

Такий автомобіль матиме буксирний гаки у передньому бампері, металевий захист днища та широкі вседорожні покришки. Плюс до всього пікап Maverick Tremor отримає переналаштовану підвіску та збільшений дорожній просвіт (239 мм). Нарешті новинка матиме посилені півосі, дві індивідуальні муфти відбору потужності на задні колеса, п’ять їздових режимів для різних типів дорожнього покриття, оффроудний круїз-контроль Trail Control , тонована «оптика» та помаранчевий декор зовні та всередині кузова.

Версія Tremor пропонуватиметься виключно з 2,0-літровим мотором EcoBoost. Віддача двигуна – 253 к.с. і 375 Нм моменту, що крутить, він працює в парі з 8-ступінчастим гідромеханічним «автоматом» і системою повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!