Skoda представила унікальний автомобіль із наметом на даху

0
599

Філія чеської компанії Skoda у Великій Британії представила перероблену версію електромобіля Skoda Enyaq iV для походів (кемпінгу).

Основна відмінність від серійної моделі – намет на даху. Як стверджує виробник, тент на даху можна встановити або зняти за лічені хвилини, а дістатися до нього можна сходами. Усередині намету є два спальних місця, вентилятор на сонячних батареях, ліхтарик та кілька сіткових відсіків для зберігання речей.

Спочатку Enyaq iV – досить великий кросовер, який має багажний відсік об’ємом 585 літрів з можливістю збільшити його до 1710 літрів за рахунок складання задніх сидінь. Виробник кемпінгової версії взяв це до уваги і встановив у багажнику скриньку від бренду Egoe. Якщо висунути його, а потім відкрити, можна отримати доступ до плити, невеликої раковини з краном, зони для приготування їжі, а також до “тумбочок” для столових приладів, начиння і т.д.

Над цією ящиком є ​​місця для зберігання подушок та матраців, які можна використовувати для створення двоспального ліжка на складених задніх сидіннях. Таким чином, в автомобілі зможуть відпочивати ще двоє людей.

До того ж, як і стандартна версія Enyaq iV, кемпінгова модель оснащена потужною звуковою системою з вісьмома динаміками, навколишнім освітленням, 13-дюймовим екраном і точкою доступу Wi-Fi, яка підтримує до восьми пристроїв.

Skoda Enyaq iV FestEVal заснована на Enyaq iV 80, самої топової комплектації автомобіля. Він має один двигун потужністю 201 л.с та досить потужний акумулятор. Проте додаткова вага туристичного спорядження та підвищений аеродинамічний опір можуть свідчити про те, що для пересування необхідно значно більше енергії. Це може означати, що FestEVal не проїде так далеко між зарядками.

Зауважимо, що унікальна версія автомобіля не призначена для виробництва. Її основна мета проста – продемонструвати власникам та потенційним покупцям те, що вони можуть зробити зі своїм автомобілем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!