Авто

Названо проблеми з автомобілем, якщо довго на ньому не їздити

Share

Якщо автомобіль довгий час перебуває на вулиці, на гальмівних дисках утворюється іржа. Якщо використовується ручне гальмо, то протягом тижня можуть заржавіти дроти або заклинити гальмівні диски. Крім того, якщо ви спробуєте рушити, задні колеса можуть перешкодити вашому маршруту. Це проблема старих автомобілів – тих, яким 10 років і більше.

Навколишнє середовище також може шкідливо впливати. Наприклад, якщо автомобіль тривалий час перебуває на сонці, фарба починає сильніше вицвітати. Якщо автомобіль зберігається у дворі протягом усього осінньо-зимового сезону, ситуація значно посилюється. Іржа проявляється по всьому кузову, більше того, пташиний послід – найнеприємніший матеріал, оскільки він ушкоджує метал та фарбу. Якщо не впоратися з ним відразу після появи, його буде дуже важко видалити без застосування сильних хімічних засобів.

Зберігання шин на відкритому повітрі протягом тривалого часу також є небезпечним для здоров’я. Гума може швидко руйнуватися та ламатися під впливом прямих сонячних променів. Вам не дозволяється керувати машиною, якщо ваші шини знаходяться в такому поганому стані. Те саме стосується різних гумових деталей, що використовуються в автомобілях, наприклад, гумок, що утримують склоочисники на місці.

Якщо автомобіль тривалий час стоїть у дворі, акумулятор може вийти з експлуатації. Заряджання старого акумулятора може не вирішити проблему; у цьому випадку вам доведеться придбати новий.

На користь кожного віддати автомобіль на обслуговування після тривалої стоянки, щоб техніки перевірили всі системи. Це правильно, незалежно від вашого погляду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024