В Україні продаватимуть новий дешевий кросовер

0
2221

В Узбекистані починається виробництво Chevrolet Tracker на підприємстві UzAuto Motors. Бюджетні кросовери коштують від 14 000 до 18 500 доларів, планується експорт.

Щорічно буде вироблятися приблизно 80 000 Chevrolet Trackers. Кросовери також повинні з’явитися в Україні, оскільки ми продаємо інші моделі Chevrolet від узбецького підрозділу GM (раніше вони демонструвалися під брендом Ravon).

Новий Chevrolet Tracker – компактний молодіжний кросовер. Має широку решітку радіатора, подовжені крила і рельєфні боковини. За розміром цю модель можна порівняти з популярним Duster.

Розміри Chevrolet Tracker 2022:

— довжина — 4270 мм;
— ширина — 1791 мм;
— висота — 1627 мм;
— Колісна база — 2 570 мм.

Усередині кабіни пристрої розміщені в окремих колодязях з 8,0-дюймовим дисплеєм, встановленим на центральній панелі. Обсяг багажного відділення становить 390 літрів.

Chevrolet Tracker в топовому варіанті Premier досить багатий – діодні фари, оздоблення екошкірою, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль, люк, система паркування, електропривод водійського сидіння. Також доступні автоматичне гальмування та контроль «сліпих зон».

Характеристики Chevrolet Tracker 2022 року

Новий Chevrolet Tracker в Узбекистані буде доступний тільки з 1,2-літровим 132-сильним бензиновим турбомотором. і 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата палива в змішаному циклі 6,9 л/100 км. В інших же країнах випускалися більш потужні версії – була навіть спортивна версія Tracker RS. Uzbek Tracker позиціонується як міський кросовер, тому він буде повністю передньопривідним з мінімальним кліренсом (161 мм).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!