Тепер і в Україні: Nissan представив новий X-Trail (фото)

0
1166

Компанія Nissan показала в Японії Nissan X-Trail, кросовер T33 наступного покоління.

За зовнішнім виглядом новий X-Trail від Nissan в цілому повторює китайську версію на японському ринку, але в деяких версіях нижня частина переднього бампера праворульної версії також має свій стиль.

В основі кросовера лежить модульна платформа Renault-Nissan-Mitsubishi CMF-C. Загальна довжина, ширина і висота нового автомобіля становлять 4660, 1840 і 1720 мм відповідно, а колісна база – 2705 мм.

На японському ринку цю новинку запропонує лише гібридний агрегат e-Power другого покоління. Він побудований навколо 3-циліндрового бензинового турбодвигуна зі змінним ступенем стиснення, який автоматично змінюється від 8:1 до 14:1 залежно від поточних умов руху. Гібридна система e-Power працює за послідовною схемою, тобто дизельний двигун не підключений до коліс, а виключно заряджає тягову батарею, яка живить електроагрегат.

Бензиновий турбомотор має потужність 140 кінських сил. Базовий варіант має електродвигун BM46. Агрегат видає 150 кВт (198 к.с.) і 330 Нм крутного моменту. У дорожчій версії кросовер поставляється з системою повного приводу e-4ORCE з окремим електромотором MM48 на задній осі потужністю 100 кВт (132 к.с.) і 195 Нм крутного моменту.

У список оснащення входять цифрова панель приладів і медіасистема, кожен розміром 12,3 дюйма, проекційний екран 10,8 дюйма, а сидіння виготовлені з водонепроникної тканини. Салон може бути п’ять або сім, на вибір покупця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!