Кращий за Toyota RAV4: в столиці помітили новий кросовер Haval

1
2170

Незважаючи на важку ситуацію на українському ринку нових автомобілів, на дорогах все ще з’являються зовсім свіжі моделі. Тож журналістам «Автоцентру» вдалося сфотографувати на одній із столичних вулиць найновіший кросовер Haval – грізного суперника Toyota RAV4.

Мова йде про модель Dargo, передзамовлення на яку в Україні почали приймати на початку лютого цього року. Автомобіль позиціонується як нова форма кросовера, що стоїть посередині між звичайним позашляховиком і повноцінним позашляховиком.

Новинка полягає в екстраординарному екстер’єрі (круглі світлодіодні фари, потужна решітка радіатора, крила на болтах) та оригінальному дизайні інтер’єру (панель приладів 10,25″, мультимедійний екран 12,3″, проекційний монітор W-HUD).

Заснований на новій платформі L.E.M.O.N, автомобіль Dargo має довжину 4620 мм (на 20 мм довше, ніж RAV4). Як і його японський конкурент, двигун також доступний у вигляді 2-літрового бензинового двигуна з системою VVT. При цьому потужність більше – 192 «конячки». У парі з ним працює 7-ступінчастий «робот» з подвійним зчепленням. Водій може вибрати один із восьми режимів водіння: Sand, Eco, Sport, Snow, Mud, Field, Gravel або Pothole.

Базове обладнання включає адаптивний круїз-контроль, інтелектуальну систему допомоги при проходженні поворотів, систему екстреного гальмування (AEB), систему нагадування про дорожні знаки (TSR), систему допомоги у заторах (TSA) і систему утримання смуги руху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!