У продаж надійшов електрокросовер за $10 тисяч

0
1678

17 липня в Китаї стартують продажі нового бюджетного електромобіля Dongfeng EV New Energy Nano BOX. Попередні замовлення на новинку вартістю від 9770 до 10655 доларів компанія почала приймати 1 червня, пише «Автоцентр» .

Усім, хто встигне замовити електромобіль у цей період, обіцяно радий привілеїв. Зокрема, 200 балів за бронювання та 9799 балів за отримання автомобіля протягом 60 днів після старту продажів, тобто після 17 липня.

Nano BOX позиціонується як повністю електричний компактний кросовер. Зовні він виглядає доволі симпатичним. У кросовера стильна передня частина кузова з вузькою двоповерховою оптикою та масивними повітрозабірниками з широкою пластиковою окантовкою. На боковинах вирізняються чорні пластикові накладки на колісних арках.

При колісній базі 2423 мм електромобіль досягає 3732 мм завдовжки, 1579 мм завширшки і 1511 мм заввишки. У кузовній палітрі чотири відтінки: чорна кава, білий, зелений лотос та вишневий.

М’ятно-зелений салон електромобіля укомплектований двома дисплеями: 7,0-дюймовою панеллю приладів і 10,0-дюймовим екраном мультимедійної системи, що «парить». Незважаючи на те, що керування всіма функціями виведено на екран мультимедіа, відмовлятися від фізичних рукояток відмовлятися не стали. У тому числі, вручну налаштовується і кліматична система.

Інформації про силову установку Nano BOX немає. Офіційно відомо лише запас ходу – 331 км у китайському вимірювальному циклі CLTC. Від швидкісного зарядного терміналу акумулятор кросовера поповнюється від 30 до 80% лише за 30 хвилин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!