Максимальну швидкість Tesla Model S Plaid довели до 350 км/год

0
345

Канадське ательє Ingenext модернізувала тримоторну Tesla Model S Plaid з технічної точки зору. Машині підняли максимальну швидкість майже 350 км/год.

Для тримоторної Tesla Model S Plaid на презентації Ілон Маск обіцяв максимальну швидкість 200 миль/год (близько 322 км/год), проте серійні зразки топової версії електромобіля виявилися менш вражаючими. Після дебюту версія Plaid розганялася практично максимум до 163 миль/год (262 кгод), а з виходом опціонального пакету Track Mode максимальна швидкість зросла до 175 миль/ год (282 км/год). Компанія Ingenext, яка спеціалізується на випуску модулів, котрі розблокують низку функцій Tesla, вирішила виправити ситуацію та зняла обмеження на максимальну швидкість.

Голова Ingenext Гійом Андре за кермом власної Tesla Model S Plaid на злітно-посадковій смузі аеропорту Труа-Рів’єр зміг розігнатися до 216 миль/год (348 км/год). Крім знятого обмежувача швидкості, посилених гальм Mountainpass Performance та покришок Michelin Pilot Super Sport, електромобіль був цілком стандартним.

Як зазначають у тюнінг-ательє, раніше у них не було достатньо довгої дороги — трикілометрова ЗПС аеропорту підійшла ідеально — для того, щоб безпечно розігнатися та загальмувати після спроби рекорду. У результаті все пройшло успішно і тепер Ingenext планують запропонувати клієнтам програму розблокування максимальної швидкості для їхніх Tesla Model S.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!