Polestar показала тизер одразу з трьома новими електромобілями – двома кросоверами та седаном

0
167

Шведський виробник електромобілів Polestar опублікував тизерне зображення, на якому, крім серійного фастбека Polestar 2, присутні ще три майбутні новинки. Це великий кросовер Polestar 3, компактне крос-купе Polestar 4 та седан Polestar 5. Дві з новинок будуть представлені вже цього року. Сама ж компанія планує до кінця наступного року бути присутньою на 30 світових ринках.

Флагманський Polestar 3 отримає динамічний силует із майже вертикальним заднім склом та масивним спойлером, розвинені колісні арки задніх коліс та незвичайні аеродинамічні вставки з боків бампера.

Купе Polestar 4 на груповому фото виглядає більш компактним, хоча деталі зовнішності моделі розглянути не вийде через «покривало». Помітно лише, що цей позашляховик отримає задні ліхтарі оригінального дизайну.

Стосується седана Polestar 5, він відрізняється більш кутастим оформленням задньої частини з вираженими «плавниками» і розвиненим бампером. Водночас рішення задніх стойок кузова нагадує те, що застосоване на великому Polestar 3.

“Наживо” седан дебютує першою з трьох новинок: його представлять вже наприкінці червня в рамках Фестивалю швидкості в Гудвуді. Однак Polestar 5 покажуть у вигляді прототипу, оскільки розроблення моделі ще триває, а старт його виробництва запланований на 2024 рік. Водночас вже у жовтні цього року відбудеться прем’єра великого кросовера Polestar 3, а крос-купе з номером 4 повністю розсекретять лише 2023-го.

Перше повноцінне фото Polestar 3 було опубліковане на початку червня: воно дозволяє розглянути оформлення передньої частини з незвичайним спойлером та Т-подібними фарами. Очікується,що запас ходу кросовера перевищить 600 кілометрів.

Нагадаємо, першим автомобілем марки було купе Polestar 1, його припинили випускати минулого року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!