Peugeot опублікувала нові тизери майбутнього Peugeot 408 PHEV

0
612

Компанія Peugeot продовжує підігрівати інтерес громадськості до свого нового купеподібного кросоверу Peugeot 408 PHEV. Сам виробник описує новинку, як “динамічний седан в стилі фастбека з піднятим кузовом”, так що визначення “кросовер” сюди не зовсім підходить.

Днями Peugeot опублікували нову порцію рендерів, на яких видно передню та задні частини новинки, при цьому в обох випадках автомобіль покритий камуфляжною плівкою, що розмиває лінії кузова та приховує подробиці. Незважаючи на це, з точністю можна сказати, що передня частина автомобіля буде виконана в стилі представленого рані хетчбека Peugeot 308.

У той же час задня частина характеризується заваленою лінією даху та вбудованим антикрилом. Крім того, на зображеннях можна побачити горизонтально розташовані задні ліхтарі, які швидше за все з’єднуються між собою світлодіодною смугою.

Передбачається, що новий Peugeot 408 PHEV буде збудовано на платформі EMP2. При цьому із назви моделі зрозуміло, що вона отримає лише електрифіковані трансмісії. Офіційних даних про технічну частину кросовера немає, але в розпорядженні марки є гібриди потужністю 177, 222, 296 та 355 к.с. У цьому випадку перші дві установки працюють із переднім приводом, а решта — з повним.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!