Volkswagen готує електричний Tiguan (фото)

0
343

Британське видання Carscoops опублікувало перші фотографії Volkswagen Tiguan нового покоління. Два мули кросовера були помічені фотошпигунами під час випробувань в Альпах. За попередніми даними, нове покоління Tiguan з’явиться в 2024 році і це буде електромобіль.

Як видно на фото, в ролі мулів інженери Volkswagen використовують кузов нинішньої моделі з деякими модифікаціями. Найбільш очевидні — повністю закрита решітка радіатора і відсутні патрубки вихлопної системи. Що підтверджує припущення про перехід кросовера на електротягу.

Інша частина кузова повністю відповідає актуальному оновленому Tiguan. Планове оновлення кросовер пережив в 2020 році, через п’ять років після виходу моделі другого покоління. Виняток становить тільки новий передній бампер в стилістиці Lamborghini Urus, але в серію, найімовірніше, він не піде. Візуально габарити кросовера не змінилися. Цілком ймовірно, наступний Tiguan буде порівняний з актуальною моделлю, побудованою на платформі MQB.

За деякими даними, Volkswagen Tiguan нового, третього покоління буде доступний з електрифікованими і повністю електричними силовими установками. Актуальна модель доступна у версії eHybrid plug-in з комбінованою потужністю 245 к.с. і “електричним” запасом ходу 50 км.

Перша порція офіційної інформації про “третій” Tiguan очікується в 2023 році. До цього моменту повинні бути готовими перші прототипи нового кросовера. Передбачається, що зовні він буде схожий на моделі ID-лінійки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!