Toyota Camry може отримати “заряджену” модифікацію

0
232

Бренд Toyota може поповнити свою лінійку заряджених GR-моделей седаном. Як повідомляє видання Motor Trend, посилаючись на заяву віце-президента американського підрозділу Toyota Боба Картера, автовиробник справді оцінює перспективи спортивного седана. Базою для нього може бути актуальна модель Toyota Camry.

Поява «зарядженої» модифікації Toyota Corolla також є можливою. Але враховуючи, що ця модель у кузові хетчбек вже отримала версію від Gazoo Racing , видання вважає, що седан Camry стане основним кандидатом на розширення GR-лінійки .

Крім того, віце-президент підрозділу підкреслив, що Gazoo Racing не планує розробляти спортивний кросовер з класичним двигуном внутрішнього згоряння, але потужніша версія може з’явитися у нинішнього електрокросовера bZ4X .

Нагадаємо, що Toyota Camry вже має кілька «заряджених» варіацій для різних ринків. Наприклад, в США доступна Camry TRD , яка оснащена базовим для сімейства агрегатом V6 об’ємом 3,5 літра потужністю 305 к.с., але відрізняється агресивним екстер’єром та іншими налаштуваннями підвіски. У РФ продається Camry GR Sport , спортивність якої підкреслена лише у дизайні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!