Tesla Cybertruck перетворили на будинок на колесах

0
393

Каліфорнійський стартап Space Campers розробив знімний житловий модуль, який перетворить електричний пікап Tesla Cybertruck на «будинок на колесах». У розпорядженні любителів відпочинку на природі двомісне ліжко з матрацом із піни з ефектом пам’яті. При необхідності вона легко трансформується в обідній стіл, робочу поверхню чи лавки.

Для підключення електроприладів — індукційної варильної панелі, холодильника та водонагрівача — передбачено чотири розетки. Енергію вони одержують від тягової батареї пікапа. Також є кілька USB-портів та регульоване освітлення. Заявлена ​​автономність – кілька тижнів.

Клиновидний модуль добре вписується в стилістику пікапа, але трохи підвищує коефіцієнт аеродинамічного опору. Він оснащений пневматичним підйомним механізмом, підключеним до бортового компресора автомобіля, і направляючими L-track для кріплення різних вантажів, регульованого навісу та підніжок.

Також в комплектацію входять світлодіодне освітлення, безключовий доступ, піноізоляція всієї конструкції для запобігання утворенню конденсату. А також шафки в бічних стінках для зберігання особистих речей та кухонного приладдя.

За доплату можна замовити кінопроектор, електричне простирадло, виносний душ та сонячні панелі потужністю 100-1200 Вт. На вибір запропоновано два варіанти виконання  з простим чорним корпусом з авіаційного композиту і з облицюванням нержавіючої сталлю. Вартість базової надбудови   24 тисячі доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!