Опубліковано перші зображення седана Peugeot 408 наступного покоління

0
630

Модель 408 з’явилася у модельній гамі Peugeot ще у 2010 році. Седан був побудований на архітектурі універсалу 308 і спочатку призначався для китайського ринку. Вже 2012 року виробництво седана 408 почалося в РФ. Рестайлінгова модель пропонується на російському ринку і до цього дня і є єдиною офіційно представленою легковою моделлю бренду. У Китаї випускається седан другої генерації, створений на основі моделі 308 другого покоління 2013 року. У 2018 році відбувся дебют рестайлінгової версії, і тепер автовиробник готує ще одне оновлення.

Компанія Peugeot опублікувала офіційні скетчі новинки, які вказують на те, що з’явиться саме перероблена модель, а не нова. Дизайнери порталу «Колеса.ru» вважають, що модель отримає характерні выштамповки на боковинах, оновлені бампери та перероблені рамки передніх дверей. Передню частину буде вирішено в стилі нового європейського 308. На кормовій частині з’являться інші ліхтарі, об’єднані контрастною декоративною вставкою, а ніша номерного знака буде перенесена на бампер.

Салон седана також має змінитися. З’явиться нове кермо, модернізована передня панель, а сам інтер’єр буде значно більш традиційним у порівнянні з новим 308 . Найімовірніше, модель збереже архітектуру EMP2 , але про моторну гамму інформації поки що немає. Актуальний 408 на китайському ринку пропонується з бензиновим трициліндровим турбомотором об’ємом 1,3 літра, а також “туброчетвіркою” на 1,6 літра потужністю 136 і 170 к.с. відповідно. Дебют новинки має відбутися протягом цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!