Електрокросовер Fisker показали на новому тизері

0
254

Марка Fisker опублікувала нове зображення майбутнього кросовера Pear, яке вперше дає уявлення про вигляд передньої частини машини.

Глава бренду Fisker Хенрік Фіскер розповів у соцмережах, що робота над прототипом кросовера Pear ведеться повним ходом, і він буде показаний раніше, ніж планувалося, хоча точні терміни поки що не розкрито. Прогнозована початкова вартість серійного Fisker Pear становитиме 29 тис. 900 доларів.

Хенрік Фіскер назвав передбачувану ціну свого нового електромобіля Pear “революційною”. Зокрема, Volkswagen ID.3 на європейському авторинку коштує дорожче – еквівалент 35 тис. доларів, а стартова ціна електромобіля Tesla Model 3 – 48,5 тис. доларів.

За словами глави компанії Fisker, основний спосіб зниження ціни новинки – це спрощення конструкції, а також зменшення кількості елементів, з яких складається автомобіль. При цьому модель Fisker Pear незважаючи на доступність повинна мати деякі унікальні функції, а також технології.

Якщо вірити новому тизеру, кросовер Fisker Pear матиме дуже тонку оптику, ультракомпактну «решітку радіатора» з підсвіченим найменуванням моделі, а також розвиненим бампером. У його повітрозабірнику на тизерному зображенні можна побачити подобу радара або камери: мабуть, це елемент бортового комплексу асистентів водія новинки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!