Авто

Компанія BMW представила оновлений седан та універсал BMW 3-Series

Share

Кілька годин тому, баварський бренд представив довгоочікуваний для багатьох своїх шанувальників універсал BMW 3 Series Touring 2023 модельного року. Новинка отримала лише невелику відмінність від седана 3 Series.

До складу компактного сімейства BMW 3 Series тепер входить стильний універсал 3 Series Touring. Саме той екземпляр новинки, який показаний на опублікованих в рамках цієї новини фото має індекс 330e і спортивний “пакет” стайлінгу від BMW M, а також значок “Electrified by i” на кришці зарядного порту. Ця версія моделі, як і 320e, оснащена плагін-гібридним двигуном.

Фанати марки раді бачити, що фари не розділені один щодо одного, а фірмові ніздрі фальшрадіаторних ґрат мають нормальний розмір.

BMW каже, що фари, які в стандартній комплектації повністю світлодіодні, тепер набагато тонші, хоча це здається перебільшенням. Вони виглядають різкішими з добовими ходовими вогнями у формі перевернутої літери «L», а додаткові адаптивні фари мають знайомі сині акценти.

Задня частина автомобіля залишилася в основному такою самою, як і в седані 3 Series, але BMW вказує, що діаметр вихлопної труби тепер становить 90 або 100 мм в залежності від двигуна. Навіть “трійка” у кузові універсал та базової комплектації отримує 17-дюймові легкосплавні диски, тоді як для версії моделі M Sport Package та M Performance пропонується комплект дисків розмірністю 18 дюймів. У Touring стандартні рейлінги на даху мають глянсове чорне оздоблення. Як альтернатива вони можуть мати зовнішній вигляд сатинованого алюмінію.

BMW відзначає, що універсали, як і раніше, користується великим попитом, особливо в Європі, де кожен п’ятий проданий автомобіль 3-ї серії є універсалом. Вдома, у Німеччині, він ще популярніший. За межами Старого континенту оновлена ​​модель, як і раніше, продаватиметься у Новій Зеландії, Австралії, Тайвані, Південній Кореї, Японії та Гонконгу. Більш потужний універсал M3 Touring, мабуть, дебютує наступного місяця на Фестивалі швидкості у Гудвуді.

Нещодавно, наше видання писало про те, що автоконцерн BMW представив оновлений седан BMW 3 серії. Німецький преміум-бренд анонсував швидкий дебют оновленого BMW 3 серії. Ця офіційна заява поширилася у соціальних мережах з коротким відео-тизером, що показує затінене обличчя седана. Тільки конкретної дати автовиробник не назвав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BMW

Останні записи

Hyundai i30 2024 готовий змінити ринок доступних автомобілів у Європі

Hyundai i30 2024 готовий до запуску на іспанському ринку Ця модель швидко стала однією з…

06.05.2024

Українцям розповіли про наслідки за несплату штрафів за порушення ПДР

Українські водії мають два тижні, щоб заплатити штраф. Якщо вони зроблять це протягом перших 10…

06.05.2024

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024