Компанія BMW представила оновлений седан та універсал BMW 3-Series

0
106

Кілька годин тому, баварський бренд представив довгоочікуваний для багатьох своїх шанувальників універсал BMW 3 Series Touring 2023 модельного року. Новинка отримала лише невелику відмінність від седана 3 Series.

До складу компактного сімейства BMW 3 Series тепер входить стильний універсал 3 Series Touring. Саме той екземпляр новинки, який показаний на опублікованих в рамках цієї новини фото має індекс 330e і спортивний “пакет” стайлінгу від BMW M, а також значок “Electrified by i” на кришці зарядного порту. Ця версія моделі, як і 320e, оснащена плагін-гібридним двигуном.

Фанати марки раді бачити, що фари не розділені один щодо одного, а фірмові ніздрі фальшрадіаторних ґрат мають нормальний розмір.

BMW каже, що фари, які в стандартній комплектації повністю світлодіодні, тепер набагато тонші, хоча це здається перебільшенням. Вони виглядають різкішими з добовими ходовими вогнями у формі перевернутої літери «L», а додаткові адаптивні фари мають знайомі сині акценти.

Задня частина автомобіля залишилася в основному такою самою, як і в седані 3 Series, але BMW вказує, що діаметр вихлопної труби тепер становить 90 або 100 мм в залежності від двигуна. Навіть “трійка” у кузові універсал та базової комплектації отримує 17-дюймові легкосплавні диски, тоді як для версії моделі M Sport Package та M Performance пропонується комплект дисків розмірністю 18 дюймів. У Touring стандартні рейлінги на даху мають глянсове чорне оздоблення. Як альтернатива вони можуть мати зовнішній вигляд сатинованого алюмінію.

BMW відзначає, що універсали, як і раніше, користується великим попитом, особливо в Європі, де кожен п’ятий проданий автомобіль 3-ї серії є універсалом. Вдома, у Німеччині, він ще популярніший. За межами Старого континенту оновлена ​​модель, як і раніше, продаватиметься у Новій Зеландії, Австралії, Тайвані, Південній Кореї, Японії та Гонконгу. Більш потужний універсал M3 Touring, мабуть, дебютує наступного місяця на Фестивалі швидкості у Гудвуді.

Нещодавно, наше видання писало про те, що автоконцерн BMW представив оновлений седан BMW 3 серії. Німецький преміум-бренд анонсував швидкий дебют оновленого BMW 3 серії. Ця офіційна заява поширилася у соціальних мережах з коротким відео-тизером, що показує затінене обличчя седана. Тільки конкретної дати автовиробник не назвав.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!