Авто

Компанія Mercedes-Benz опублікувала новий тизер електричного Vision AMG

Share

Прем’єра Vision AMG запланована на 19 травня 2022 року. Передбачається, що автомобіль вразить фанатів електрокарів своїми характеристиками.

Вже 19 травня 2022 року компанія Mercedes-Benz представить новий електричний автомобіль Vision AMG . Також публіці розкажуть про нову платформу, яка використовуватиметься лише при створенні “заряджених” машин.

Серійний Vision AMG з’явиться не раніше 2025 року. У зв’язку з цим говорити про реальні технічні характеристики електрокара ми поки що не можемо. Зате можемо припустити, що новинка буде спортивною інтерпретацією представленого раніше Vision EQXX , який вважається одним з найаеродинамічніших авто сучасності.

Таким чином, новий Vision AMG, швидше за все, отримає до чотирьох електродвигунів, низький коефіцієнт лобового опору і виглядатиме як концепт EQXX.

Нагадаємо, Mercedes-Benz Vision EQXX оснащений встановленим на задній осі електромотором потужністю 150 кВт (204 к.с.), він запозичений у болідів Mercedes-Benz з чемпіонатів Формула-1 та Формула E. Особливість двигуна – дуже високий ККД, 95%. Мотор живить літій-іонна батарея нового типу, із значно збільшеним вмістом кремнію. Покращений акумуляторний блок спеціально створила китайська компанія CATL, постачальник Mercedes-Benz . За розмірами він вдвічі менший за батарею серійного представницького електромобіля EQS , при цьому на 30% легше і має майже таку ж ємність — близько 100 кВт/год.

Додаткову енергію електромобілю дають 117 “наклеєних” на дах сонячних панелей – за безхмарної погоди вони забезпечити до 25 “безкоштовних” кілометрів шляху. Електрична установка надзвичайно висока робоча напруга – 900 вольт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024