Опубліковано перші зображення нового Geely Atlas

0
444

Актуальний Geely Atlas , який відомий як Bo Yue на китайському ринку, випускається з 2016 року. З 2018 року серійний випуск китайського кросовера налагодили на заводі Білорусі. Через рік Geely представила модель з приставкою Pro, яка отримала помітно змінений зовнішній вигляд. Тепер автовиробник готує нове покоління Atlas і в Мережі вже з’явилися перші шпигунські знімки новинки. Дизайнери вирішили уявити, як виглядатиме новий кросовер.

Найімовірніше, дизайн нового Atlas перегукуватиметься з недавно представленим флагманом марки, який отримає ім’я Monjaro . На рендерах Atlas представлений з масивними ґратами радіатора, вузькою світлодіодною оптикою та новим бампером. Щодо задньої частини, то тут можуть з’явитися вузькі горизонтальні ліхтарі, об’єднані світлодіодною смугою.

Модель нової генерації перейде на платформу CMA ( Compact Modular Architecture ), розроблену разом з  Volvo. На цій архітектурі побудовані купеподібний кросовер Tugella , флагманський Monjaro , седан Preface , Volvo XC40 та більшість моделей бренду Lync&Co. Прем’єра Atlas нового покоління може відбутися протягом 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!