Subaru Forester 2022 отримав найвищу оцінку безпеки

0
1006

У 2022 модельному році Subaru пропонує шість автомобілів із рейтингом Top Safety Pick+ від Страхового інституту безпеки дорожнього руху. Останнім із цієї групи є Forester 2022, який відображає нагороду TSP + 2021 модельного року.

“Forester, улюблений багатьма, вже 16-й раз поспіль отримує нагороду Top Safety Pick”, – заявив генеральний директор Subaru of America Томас Дж. Долл. «Ми прагнемо рік у рік надавати клієнтам автомобілі, що відповідають найвищим стандартам безпеки, і ця серія є свідченням цієї прихильності».

Щоб претендувати на будь-яку нагороду, транспортний засіб має отримати хороші оцінки в кожній оцінці стійкості до ударів, включаючи тест на мале перекриття передньої частини з боку пасажира. Forester впорався з кожним з них, а також з кожною оцінкою запобігання та пом’якшення наслідків. Некомерційна організація також отримала хороші оцінки за нагадування про ремені безпеки та простоту використання LATCH.

Зі стартовою ціною в 25 195 доларів без урахування вартості доставки Forester є досить вражаючим вибором у сегменті компактних позашляховиків. Минулого року Subaru поставила в США не менше 154 723 одиниць Forester у порівнянні зі 176 996 одиницями в 2020 році через нестачу чіпів і цього надокучливого вірусу. В даний час пропонується не менше шести комплектацій, починаючи з базової, яка в стандарті демонструє дуже багато цікавого.

Під капотом Forester типовий для Subaru опозитний двигун потужністю 182 л. та повний привід. Варто необхідно згадати технологію допомоги водієві EyeSight, а також інформаційно-розважальну систему з 6,5-дюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay та Android Auto, світлодіодні фари, що реагують на кермо, та автоматичний клімат-контроль.

Wilderness – це назва позашляхової з доступних специфікації. За ціною 33 520 доларів цей клас може похвалитися 23-сантиметровим дорожнім просвітом, всюдихідною гумою Yokohama Geolandar, встановленою на 17-дюймових колесах з матово-чорним покриттям, подвійним режимом X-Mode з контролем спуску. , фронтальної камерою на 180 градусів та мідною обробкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!