Опубліковані зображення нового Volkswagen Passat у кузові універсал

0
1298
Як відомо, нове покоління моделі буде вироблятися тільки в кузові універсал, а седани стануть повністю електричними.

У 2019 році поточне покоління Volkswagen Passat пройшло через оновлення, а вже наприкінці 2021 року модель у кузові седан було знято з виробництва. Причиною такого рішення стали низькі продажі моделі — у 2021 році в  Європі було продано всього 82 488 одиниць, тоді як роком раніше — 115 363 машини.

Незважаючи на це Volkswagen розробляє дев’яте покоління Passat, щоправда, випускатися воно буде тільки в кузові універсал, а седани стануть повністю електричними і отримають нове найменування. Тим часом сегмент поділять між собою Skoda Superb та  Octavia.

Даних про новий Passat не так вже й багато – відомо лише, що він буде побудований на платформі MQB і отримає низку сучасних технологій та інше обладнання. Також досі не відомо, як виглядатиме модель нового покоління, але дизайнери порталу Motor1 спробували представити дизайн новинки та опублікували відповідний рендер.

Передбачається, що універсал отримає зовнішність у стилі Golf 7  та  Volkswagen ID.3  з вузькими фарами. При цьому подовжений дах здаватиметься нижчим і елегантнішим. Очікується, що старт виробництва відбудеться у 2023 році на заводі марки у  Братиславі, де вже збирають Skoda Superb.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!