Головна Авто Можна сміливо купувати з будь-яким пробігом – ТОП-5 найнадійніших кросоверів

Можна сміливо купувати з будь-яким пробігом – ТОП-5 найнадійніших кросоверів

0
22025

Статистика стверджує, що кількість уживаних кросоверів становить понад 40% всього вторинного ринку імпортних автомобілів, що перепродаються. Попит на них зростає щороку, а популярності не падає. Зробити правильний вибір старого кросовера допоможе визначення мети його використання, виходячи з індивідуальних особливостей.

Сегмент SUV включає три категорії:

  • Компактні кросовери мають на увазі мінімізацію витрати пального та комфорт салону. Не підходять для справжнього бездоріжжя. Такі машини найчастіше використовуються у містах.
  • Середньорозмірні кросовери припускають вигідні умови за ціною та якістю, будучи більш універсальними. Такі машини більше схожі на позашляховики за рахунок високо встановлених крісел, маневреності в умовах бездоріжжя та економічної витрати пального.
  • Повнорозмірні кросовери мають 7-9 посадкових місць, при цьому витрата палива завищена у порівнянні з двома попередніми варіантами. Такі автомобілі здатні пересуватися складними ділянками бездоріжжя, відрізняючись місткістю і комфортабельністю салону.

ТОП-5 найнадійніших кросоверів з пробігом

При покупці машини велике значення надається надійності. На вторинному ринку є лідери з операцій купівлі-продажу серед кросоверів, попит на купівлю яких не падає, незважаючи на наявність великого пробігу.

На п’ятому місці за популярністю продажів знаходиться Suzuki Grand Vitara другого покоління, яке випускалося з 2006 по 2012 роки. Практичний, комфортабельний салон, виготовлений із високоякісних матеріалів. Найбільш популярна та надійна модифікація, що працює на двигуні 2,0 на системі повного приводу у поєднанні з «автоматом».

Четверте місце посідає друге покоління Nissan X-Trail , 2007-2013 років випуску. Пропонує вільний салон, просторий багажник, бортовий комп’ютер, наявність клімат-контролю та підігріву водійського сидіння. Надійним варіантом є кросовер на бензиновому двигуні 2,0 та механічній КПП.

На третьому місці за попитом знаходиться Mitsubishi Outlander 2005-2013 років випуску. Автомобілісти вибирають повнопривідний кросовер з 3.0-літровим V-подібним 6-циліндровим двигуном та автоматичною коробкою передач.

На другому місці знаходиться позашляховик Toyota Rav4 , що випускається у 2005-2010 роках. Toyota Rav4 не завдасть проблем власнику, особливо при модифікації об’єму двигуна на 2 та 2,4 літри з автоматичною передачею.

Третє покоління Honda CR-V , випуск якого проходив у 2009-2012 роках, очолює рейтинг. Кросовер оснащувався двигуном об’ємами 2 і 2,4 та автоматичною коробкою передач. Допустимий пробіг перевищував 500 км.

Купуючи б/в кросовер, необхідно передбачити всі ризики. Навіть модель з високим рейтингом надійності може дістатися попереднього господаря з недоліками. Тому при покупці важливо враховувати суму майбутніх витрат на технічне обслуговування, страхування та заміну. Перед оформленням документів слід проводити тест драйви та перевірити машину за базами даних на онлайн-сервісах на предмет ДТП та іншу інформацію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.