На заводі марки Lamborghini помітили флагманський суперкар Ferrari

0
392

Фотошпигуни опублікували відео, на якому можна помітити, що на території заводу Lamborghini в Сант-Агата-Болоньєзі знаходиться суперкар Ferrari SF90 Stradale.

Існує можливість того, що інженери Lamborghini вивчали конструкцію гібридного Ferrari SF90 Stradale для того, щоб удосконалити власну модель. На відео можна помітити, що на бортах Ferrari SF90 Stradale нанесені жовті наклейки, які вказують на те, що це електрифікований тестовий автомобіль. Крім цього, можна помітити, що цей екземпляр оснащений пакетом Assetto Fiorano . Його установка зменшує вагу кузова і робить підвіску жорсткішою.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що приймач флагманського спорткара Aventador отримає новий силовий агрегат Aventador , який працюватиме спільно з електрифікованою “надбудовою”. Новий суперкар Lamborghini буде гібридним.

Це не перший випадок, коли на території заводу Lamborghini помічають автомобілі конкуруючих брендів. Раніше фотошпигуни помічали Porsche 911 Turbo S та кросовер Aston Martin DBX .

Ferrari SF90 Stradale приводиться в рух 4,0-літровим V8 , який працює разом з трьома електродвигунами, а сумарна потужність гібриду складає 1000 к.с. З місця до 100 км/год автомобіль пришвидшується за 2,5 секунди. Прем’єра гібридного Lamborghini має відбутися вже 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!