З’явилося зображення кросовера BMW X1 нового покоління

0
102

У Мережі було опубліковано зображення нового кросовера BMW X1.

Передбачення кросовера BMW X1 нового покоління відбудеться 2 травня, причому, найімовірніше, спочатку буде представлена ​​версія з традиційним двигуном внутрішнього згоряння. На відміну від рестайлінгового варіанта X7 і нової 7-Series, дизайн кросовера X1 третього покоління залишиться в рамках старої фірмової стилістики.

На свіжому тизері видно лише абрис майбутньої новинки. У силовій лінійці нового BMW X1 , як і раніше, будуть бензинові та дизельні «четвірки». Швидше за все, залишиться і гібридний варіант X1 xDrive25e, що підключається, а також з’явиться «заряджена» модифікація з мотором від X2 M35i . Це перший в історії двигун M Performance. Він видає 306 л. і 450 Нм моменту, що крутить. Зрозуміло, у покупців новинки збережеться вибір між переднім та повним приводом.

Після паливних версій X1 на авторинок вийде електричний варіант iX1. Він отримає оригінальний зовнішній декор, медіакомплекс iDrive 8 із вигнутим дисплеєм і зможе проїжджати без підзарядки від 413 до 438 км за циклом WLTP.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!