Названо ціни на електричний кросовер Smart #1

0
97

У Китаї оголосили попередні ціни на новий електричний кросовер Smart #1, який дебютував на початку квітня. За даними CarNewsChina.com, ціни на новинку лежать у діапазоні від 190 до 230 тисяч юанів, що еквівалентно 29-35 тис. доларів США.

Нагадаємо, Smart #1 цікавий насамперед тим, що він є найбільшою моделлю в історії марки та першим Смартом, розробленим спільними зусиллями Mercedes-Benz та Geely. Smart #1 побудований на платформі Geely SEA (Sustainable Experience Architecture), а його розміри становлять 4,27 х 1,82 х1, 63 м. Колісна база –  2,75 м.

За рух кросовера відповідає електромотор потужністю 272 к.с., який живиться від літій-іонного акумулятора ємністю 66 кВт*год, що забезпечує запас ходу 440 км за циклом WLTP. З місця до 100 кілометрів на годину Smart #1 розганяється за 6,0 секунд, максимальна швидкість – 180 км/год. Максимальна потужність заряджання – 150 кВт.

Продаж Smart #1 розпочнеться у червні. Спочатку купити електричний Smart можна буде у шести великих китайських містах, Пекіні, Шанхаї, Гуанчжоу, Ченду, Шеньчжені та Ханчжоу. Потім розшириться не лише територія продажів, а й географія: Smart #1 планується вивести на німецький ринок, а потім, ймовірно, запропонувати і в інших країнах Європи.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!