Представлений новий Mercedes-AMG C43 (фото)

0
644

Марка Mercedes-Benz, яка раніше анонсувала першу AMG-модифікацію седанів C-Class нового покоління, представила Mercedes-AMG C43 2023 модельного року.

На новому Mercedes-AMG C43 встановили фірмову решітку AMG Panamericana , а також відмовилися від хромованої обробки на користь чорних деталей кузова. Ззаду у нового седана можна помітити 4 круглі вихлопні труби, що стирчать із заднього бампера, і тонкий спойлер на багажному відсіку, що додає автомобілю спортивності.

Новий C43 від підрозділу AMG під капотом має гібридний силовий агрегат, що складається з 2,0-літрового 4-циліндрового двигуна M139l потужністю 402 к.с. та 500 Нм крутного моменту у поєднанні з м’якою 48-вольтовою гібридною технологією. Для порівняння, стандартний C43 укомплектований 3,0-літровим агрегатом V6 із подвійним турбонаддувом, який видає до 385 к.с.

Компанію гібридної силової установки на Mercedes-AMG C43 складає 9-ступінчаста АКПП AMG з декількома зчепленнями. Привід у новинки – це повний фірмовий Mercedes 4Matic , який розподіляє потужність між передньою і задньою віссю у відсотковому співвідношенні 31 і 69. За словами автовиробника, розгін до 100 км/год у нового седана займає приблизно 4,6 секунди. Максимальна швидкість за допомогою електроніки обмежена на позначці 250 км/год, але при установці 19 або 20-дюймових колісних дисків вона збільшується до 265 км/год. В основі машина стоїть на 18-дюймових колісних дисках.

Зміни внесли і в салон нового седана Mercedes-AMG C43 : фірмові крісла-ковші AMG зі вставками зі штучної замші, спортивне кермо, алюмінієві спортивні педалі, дверні пороги з підсвічуванням, а також червоний прострочка по всьому інтер’єру. Водія та пасажирів усередині зустрічає 12,3-дюймова електронна приладова панель та інформаційно-розважальна система з 11,9-дюймовим сенсорним екраном. Також є всі необхідні сучасні технології допомоги водієві.

У продаж новий седан Mercedes-AMG C43 2023 модельного року має надійти наприкінці цього року. Точна дата початку продажів поки що не називається, втім, як і офіційна вартість новинки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!