Для Tesla Model S Plaid випустили новий обвіс (фото)

0
137

Американське тюнінг-ательє Competition Carbon представило широкий кузовний обвіс для електрокара Tesla Model S. Комплект повністю змінює сприйняття машини, хоча і показаний поки що тільки на комп’ютерних рендерних зображеннях, опублікованих виданням Carscoops.

Передній бампер Tesla Model S отримав від тюнерів великий повітрозабірник та розширений спліттер, виконаний з карбону. Задній бампер машини доповнили значним вуглепластиковим дифузором. По рендерним зображенням не дуже зрозуміло рішення з крилами автомобіля. Це можуть бути накладки на стандартні деталі або повністю оригінальні крила.

Завершує образ Tesla Model S спойлер на кришці багажного відсіку, що закріплений під кутом майже 45 градусів. На малюнках електрокар Tesla стоїть на позаштатних колісних дисках та явно заниженій підвісці, через що деталі обважування буквально лежать на асфальті.

Живцем тюнінг-пакет планують показати на шоу SEMA у Лас-Вегасі. Поки немає інформації, чи це буде одиничний екземпляр як демонстрація можливостей ательє, або обвіс передбачається запустити в серію і пропонувати всім охочим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!