У Мережі опублікували перші зображення нового Duster

0
1116
Ось поділився інформацією про те, яким буде позашляховик Duster нової генерації.

Сьогодні всі сили компанії Dacia кинуті на запуск у виробництво оновленого Duster, який має з’явитись на авторинку у 2024 році. Головне, чого варто чекати від нового Duster – це перехід на “платформу” CMF-B, на якому вже засновані Logan та інші моделі Dacia (і безліч моделей Renault). Як заявив Дені ле Вота, платформа CMF-B більш сучасна в порівнянні з сучасною B0 і має в рази кращі можливості для налаштування. А це означає, що Duster наступної генерації матиме більш відточену керованість, проте при цьому рівень зручності залишиться на тому ж рівні або стане ще вищим.

Дені ле Вота також розповів, що новий Duster збереже свою початкову філософію: бюджетний, проте комфортний автомобіль із серйозним позашляховим потенціалом. Тому не варто побоюватися, що з переходом на іншу платформу він перетвориться на слабку модель: Duster як і раніше буде добре почуватися на бездоріжжі.

Зауважимо, що в РФ кросовер Renault Duster другої генерації реалізують із березня 2021 року. Транспортний засіб доступний з 1,6-літровими та 2,0-літровими силовими агрегатами з віддачею 117 та 143 к.с. відповідно, а також з новим 1,3-літровим 150-сильним турбодвигуном, який працює в тандемі з 6-ступінчастою механічною коробкою або з варіатором. Як альтернатива Duster також може отримати 1,5-літровий дизельний силовий агрегат, що виробляє 109 к. с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!