Опубліковано перші зображення пікапа Ford Maverick ST 2023

0
407

Фахівці видання motor1.com вирішили зібрати всі відомості про новий пікап Ford Maverick ST і уявити, як виглядатиме пікап.

Нещодавно в об’єктиви камер фотошпигунів попався закамуфльований Ford Maverick із заниженою підвіскою і подвійними патрубками вихлопної системи. Кузов автомобіля прихований під товстим шаром маскувальних елементів, проте деякі деталі помітити все ж таки вдалося.

Автоексперти вважають, що новинка отримає трохи перероблену передню частину з потужними ґратами радіатора. Екстер’єр моделі підкреслюють потужні колісні диски, трохи інша оптика та логотипи ST на кузові. Під заднім бампером знайшлося місце для подвійних патрубків вихлопної системи.

На даний момент представники Ford офіційно не повідомляли про те, чи планується випуск спортивної модифікації Maverick , адже у модельному ряду вже є F-150 Raptor та Explorer ST . Але тестові зразки можуть натякати на те, що анонс новинки може відбутися дуже скоро. Найімовірніше, під капотом автомобіля з’явиться 2.3-літровий турбований двигун Ford потужністю до 330 к.с., а поєднуватиметься він із 10-ступінчастою АКПП, хоча ентузіасти сподіваються, що шестиступінчаста механіка Focus RS повернеться. Пікап напевно буде повнопривідним і можуть з’явитися режими Sport , Track та Drift .. Поки гарячий Ford Maverick ST є лише фантазією журналістів, і автовиробник не повідомляв про розробку подібної моделі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!