Авто

Показали перші зображення кросовера Hyundai Kona наступного покоління

Share

Компанія Hyundai готує до прем’єри кросовер Kona наступного покоління, прем’єра моделі очікується до кінця 2023 року. Офіційних зображень перспективної новинки поки що немає, як і немає інформації про те, як вона виглядатиме. Напередодні свій варіант екстер’єру Kona нового покоління показали незалежні дизайнери порталу motor.es.

Передбачається, що після зміни поколінь кросовер Kona серйозно зміниться. Судячи з габаритів прототипів, які були помічені під час дорожніх випробувань, автомобіль буде трохи більшим у порівнянні з поточною версією. Очікується, що модель трохи збільшиться колісна база, довжина і ширина, а у висоту кросовер нового покоління виявиться нижчим.

Судячи з рендерного зображення, передня частина кузова збереже свій футуристичний дизайн і загальні риси стилю, що впізнається, хоча вони будуть частково переглянуті. Швидше за все у верхній частині нового Kona залишать вузькі світлодіодні фари. Основна оптика розташована трохи нижче, з боків від великої решітки радіатора з «плетеним» малюнком. У нижній частині переднього бампера вбудований невеликий повітрозабірник.

Даних про те, як зміниться салон Hyundai Kona другого покоління, поки що немає. Передбачається, що кросовер отримає новий інформаційно-розважальний комплекс із великим сенсорним дисплеєм та з функцією оновлення «по повітрю».

Hyundai  Kona нового покоління, швидше за все, будуть різні варіанти гібридних силових установок – MHEV, HEV і PHEV, а також, звичайно, залишиться повністю електрична модифікація. Базові версії автомобіля отримають 6-ступінчасту МКПП, а топовим варіантам дістанеться 8-ступінчастий “автомат”, крім того, у них буде повний привід. Дизельних версій, найімовірніше, не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Hyundai

Останні записи

Audi розповіла про новинки, заплановані на 2024 рік

У керівництві Audi впевнені, що на компанію чекає важкий рік. Причини звучать банально – проблеми…

03.05.2024

Ferrari 12 Cilindri: наступник 812 Superfast з атмосферним мотором

У модельному ряду Ferrari поповнення представлений суперкар 12Cilindri, який замінить 812 Superfast і буде таким…

03.05.2024

Найсильніший у світі Corvette вперше показав своє «обличчя»

Незабаром після анонсу General Motors кабріолет Chevrolet Corvette ZR1 2025 був помічений фотошпигунами. Chevrolet планує…

03.05.2024

Lynx Motors виводить на ринок електричні версії DeLorean та Ford GT

Компанія Lynx Motors представила дві нові моделі: електричний позашляховик GT1e, заснований на Ford GT, та…

03.05.2024

У США почнуть штрафувати автомобілі без водіїв

У Каліфорнії, де самоврядні автомобілі вже не новина, запроваджуються нові правила. Двома законопроектами, схваленими комітетом…

03.05.2024

Honda позбудеться невимовних імен: прощай, e:Ny1, привіт, Y1

Honda, відома своїми інноваційними автомобілями, нещодавно зіштовхнулася з проблемою, яка виявилася несподіваною навіть для такого…

03.05.2024