Показали перші зображення кросовера Hyundai Kona наступного покоління

0
364

Компанія Hyundai готує до прем’єри кросовер Kona наступного покоління, прем’єра моделі очікується до кінця 2023 року. Офіційних зображень перспективної новинки поки що немає, як і немає інформації про те, як вона виглядатиме. Напередодні свій варіант екстер’єру Kona нового покоління показали незалежні дизайнери порталу motor.es.

Передбачається, що після зміни поколінь кросовер Kona серйозно зміниться. Судячи з габаритів прототипів, які були помічені під час дорожніх випробувань, автомобіль буде трохи більшим у порівнянні з поточною версією. Очікується, що модель трохи збільшиться колісна база, довжина і ширина, а у висоту кросовер нового покоління виявиться нижчим.

Судячи з рендерного зображення, передня частина кузова збереже свій футуристичний дизайн і загальні риси стилю, що впізнається, хоча вони будуть частково переглянуті. Швидше за все у верхній частині нового Kona залишать вузькі світлодіодні фари. Основна оптика розташована трохи нижче, з боків від великої решітки радіатора з «плетеним» малюнком. У нижній частині переднього бампера вбудований невеликий повітрозабірник.

Даних про те, як зміниться салон Hyundai Kona другого покоління, поки що немає. Передбачається, що кросовер отримає новий інформаційно-розважальний комплекс із великим сенсорним дисплеєм та з функцією оновлення «по повітрю».

Hyundai  Kona нового покоління, швидше за все, будуть різні варіанти гібридних силових установок – MHEV, HEV і PHEV, а також, звичайно, залишиться повністю електрична модифікація. Базові версії автомобіля отримають 6-ступінчасту МКПП, а топовим варіантам дістанеться 8-ступінчастий “автомат”, крім того, у них буде повний привід. Дизельних версій, найімовірніше, не буде.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!